ALLMYN | 72 kapslar

ACRILEX

Allmyn med örten Perilla.

Allmyn är ett kosttillskott som innehåller örten Perilla som traditionellt används i asien. Det finns rikligt med dokumentation på örten Perilla. Perilla stödjer produktion av cytokiner och specifika antikroppar.

Allmyn finns i förpackningar om 24 eller 72 kapslar.

Rekommenderat intag: 1 kapsel 2 gånger dagligen. Kan vid behov ökas upp till fyra kapslar dagligen.

Ingredienser:
Perillaextrakt, gelatin, cellulosa, titandioxid.

Allmyn rekommenderas inte under graviditet och amning.

Våren 2018 byter vi ask och utseende på Allmyn, nu i en härlig vårgrön färg! Inga förändringar i innehållet, bara en snyggare ask som passar in i vårt övriga sortiment!

 


Svensk egenvård sedan 1998

Acrilex Egenvård har hjälpt svenska familjer med effektiv egenvård för barn och vuxna i två decennier. Vi utvecklar och marknadsför kosttillskott i Sverige och säljer nya innovativa produkter som är bra för både kropp och själ. Acrilex Egenvård är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping.

Våra egna produkter säljer vi under de två varumärkena Monkids™ (för barn) och Acrilex™ (för vuxna). Eftersom utveckling och produktion till stora delar sker i Sverige har vi kontroll på hela processen – från minsta råvara till färdig produkt. Du kan alltid lita på en Monkids- eller Acrilex-produkt!


Följ gärna Acrilex på Facebook eller Instagram för mer information.