Om Acrilex Egenvård

With Love from Sweden

Acrilex Egenvård är ett egenvårdsföretag som utvecklar och marknadsför växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler. Sedan 1998 har vi varit en del i och utvecklat svensk egenvård.

För tjugo år sedan startade Pelle Larsson Acrilex. Med sin erfarenhet från den traditionella sjukvården och läkemedelsindustrin började han intressera sig för produkter inom egenvård. Pelle beslutade efter hand att endast arbeta med kosttillskott på den svenska marknaden.

För tio år sedan träffade Pelle sin branschkollega Åsa Karlsson som har en lång och gedigen erfarenhet av produktutveckling av kosttillskott. Detta ledde sedan fram till att de började arbeta tillsammans. Åsas kompetens och kunskap av produktutveckling gjorde det möjligt för Acrilex att utveckla sina egna produkter.

Idag utvecklar vi nya hälsoprodukter genom egen kompetens och tillverkar dem i nära samarbete med våra producenter. Acrilex produkter säljs på apotek och i hälsokostbutiker runt om i Sverige och nu även på export. Acrilex huvudkontoret ligger i Norrköping.

Naturliga produkter som sprider glädje och välmående

Vi säljer växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer, mineraler och hudvård. Våra egna varumärken tillverkas speciellt för oss. Våra produkter ska vara enkla att få i sig. Vare sig man är barn eller vuxen

Monkids vitaminer och fiskolja ska vara nyttiga, goda och enkla att äta. Barn ska äta dem med glädje och själva påminna sina föräldrar om att varje dag få sina vitaminer. Vi vill inte ha några artificiella sötningsmedel eller konstgjorda färgämnen. Alla tillsatser ska vara naturliga och fria från allergener.

I Acrilex sortiment strävar vi efter att ha så lite tillsatser som möjligt. Där det är möjligt har vi bara vegetabiliska ingredienser Vi och så långt det är möjligt undviker vi allergener och onödiga tillsatser. Alla ska kunna äta våra produkter.

Väldokumenterat med hög kvalitet

Kvalitet är viktigt! Vi kontrollerar alla tillverkningsenheter noga och ser till att de följer gällande kvalitetsstandard. Alla våra produkter innehåller råvaror som är väl dokumenterade och vi erbjuder bara substanser som har dokumenterat bra effekt. Acrilex Egenvård är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård

Som ett mindre företag har vi korta kommunikationsvägar och kan ta snabba beslut. Vi håller alltid ögonen öppna för unika produkter och försöker vara lyhörda och flexibla för vad marknaden efterfrågar.

Monkids hudvård är 99% naturlig och endast doften är syntetisk för att göra den helt allergifri. Monkids hudvård är helt naturlig, vegetabilisk, allergenfri, ekologisk och mild för barnets känsliga hy.

 

 

 Acrilex Egenvård AB
    601 86 Norrköping
 0380-409 70 
 info@acrilex.se 

Mer om Acrilex
VI PÅ ACRILEX 
PRESSRUM
DATASKYDDSPOLICY  
Följ Monkids på Instagram
No images found!
Try some other hashtag or username
© 2017 Acrilex Egenvård. | ♥︎ kudosbranding.se