ZINCUMIN | 30 kapslar

ACRILEX

Zincumin® – För rörliga leder och ledhälsa!  Med nöjd kund garanti.

Nyhet- Zincumin® för rörliga, mjuka leder och god ledhälsa.

Zincumin® innehåller ett komplex- NTP501TM som är en blandning av standardiserade extrakt från ingefära och gurkmeja samt vitamin C om har bevisat god biotillgänglighet, dvs ett bra upptag i kroppen. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion. Ingefära för att hjälpa till att bibehålla ledernas rörlighet. Gurkmeja för hjälpa till med bibehållen ledhälsa

Rekommenderad dosering: 2 kapslar per dag de första två veckorna, därefter en kapsel per dag.

VIKTIG INFORMATION OM DU HAR KÄNSLIG MAGE.
Zincumin innehåller hög koncentration av ingefära och bör därför intas mitt i en måltid mitt på dagen eller kvällen. Zincumin bör inte intas på morgonen eller på fastande mage.

Underhållsdosen för Zincumin är bara en kapsel per dag på grund av att den tas upp så bra i kroppen!

Innehåll 1 kapsel:
Extrakt av ingefära 150 mg
Extrakt av gurkmeja 47 mg
Vitamin C 20 mg (25%*)
* % av dagligt referensintag

Ingredienser: Emulgeringsmedel (polysorbat 80), medellångkedjiga trigycerider (kokosolja), gelatin (nötkreatur), ingefära (Zingiber officinale R.), stabiliseringsmedel (glycerol), gurkmeja (Curcuma longa L.), vitamin C (askorbinsyra), vatten, ytbehandlingsmedel (bivax), stabiliseringsmedel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (lecitin från rapsolja), surhetsreglerande medel (citronsyra), färgämne (järnoxid).

 

 Zincumin finns också i ekonomiförpackning med 60 kapslar

 

Zincumin® har nöjd kund garanti, vilket betyder att du kan få pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Garantin gäller så att man kan testa Zincumin i 6 veckor. Läs mer här.

Zincumin® har ett bra upptag i kroppen, se filmen som förklarar varför. Se filmen här.


Svensk egenvård sedan 1998

Acrilex Egenvård har hjälpt svenska familjer med effektiv egenvård för barn och vuxna i två decennier. Vi utvecklar och marknadsför kosttillskott i Sverige och säljer nya innovativa produkter som är bra för både kropp och själ. Acrilex Egenvård är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping.

Våra egna produkter säljer vi under de två varumärkena Monkids™ (för barn) och Acrilex™ (för vuxna). Eftersom utveckling och produktion till stora delar sker i Sverige har vi kontroll på hela processen – från minsta råvara till färdig produkt. Du kan alltid lita på en Monkids- eller Acrilex-produkt!


Följ gärna Acrilex på Facebook eller Instagram för mer information.

 

SparaSpara