VEGOVITAMIN D3 | 60 tabletter

ACRILEX

Vegovitamin-D3

Vegansk vitamin D3!

Nu finns Vitamin D3 för vegetarianer och veganer. D-vitamin bidrar till immunsystemets funktion, sunda kalciumnivåer, normal benstomme, tänder och muskler. Under sommaren så tar vi upp vitamin D genom att vara ute i solen, på vinterhalvåret är det inte lika enkelt att få i sig det D-vitamin vi behöver och många har börjat äta tillskott. De D-vitamintillskott som finns är nästan uteslutande baserade på Vitamin D3 från fårull förutom några som innehåller vitamin D2, en inte lika väldokumenterad variant av vitamin D.

Äter man helvegetariskt vill man inte konsumera en produkt från fårull och därför har vi nu tagit fram vegovitamin D3. Vegovitamin D3 innehåller vegetarisk D-vitamin från en lav.
Produkten är granskad av the Vegan society, så att alla kan känna sig trygga med att den är helt fri från animaliska tillsatser och animaliskt ursprung.

En tablett Vegovitamin D3 innehåller 62,5 mikrogram (2500IE) vitamin D3, tabletten kan sväljas eller tuggas. Rekommenderad dos är en tablett per dag.

Innehåll: Maltodextrin, stabilseringsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabiliskt vitamin D-komplex (majsstärkelse, kokosolja, sackaros, cholecalciferol, antioxidationsmedel (D-alfatokoferol, ascorbyl palmitat)), klumpförebyggande medel (fettsyror (stearinsyra), kiseldioxid, magnesiumsalt av fettsyror).