URETIN | 60 kapslar

ACRILEX

Acrilex Uretin 60 kapslar

Vår bästsäljare Uretin innehåller ett speciellt framtaget pumpaextrakt, EFLA 940, i kombination med soja.

Pumpa är bland annat bra för blåsan då pumpa gör att man kan bibehålla en god blåsfunktion och ett normalt urinflöde*. För kvinnor och män.

Vi håller just nu på att byta förpackning och det är den nya förpackningen du ser på bilden. Nya Uretin har precis samma aktiva innehåll som förut men är nu i en vegetabilisk kapsel, utan färgämnen. Vi har också bytt till en mer miljövänlig blisterfolie.


Innehåll per 2 kapslar:

Extrakt av pumpakärna (EFLA 940) 525 mg (motsvarande ca 10 gram pumpafrö).
Sojaextrakt 100 mg

Rekommenderad användning: Två kapslar två gånger dagligen den första veckan därefter två kapslar en gång per dag. Kapslarna sväljes ned med ett glas vatten.

Ingredienser kapslar (ny ask): Extrakt av pumpakärna (EFLA 940), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabilisk kapsel (cellulosa), sojaextrakt, ytbehandlingsmedel (veg magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Ingredienser kapslar: Extrakt av pumpakärna (EFLA 940),  fyllnadsmedel (cellulosa, magnesiumkarbonat), sojaextrakt, gelatin (från nötkreatur), färgämne titandioxid.

Uretin rekommenderas inte under graviditet.

*Hälsopåstående för botanicals, EFSA-Q-2008-2762 2029 – Cucurbita pepo (Common Name : Pumpkin) – Health of lower urinary tract, Maintenance of good bladder function and urinary flow


Svensk egenvård sedan 1998

Acrilex Egenvård har hjälpt svenska familjer med effektiv egenvård för barn och vuxna i två decennier. Vi utvecklar och marknadsför kosttillskott i Sverige och säljer nya innovativa produkter som är bra för både kropp och själ. Acrilex Egenvård är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping.

Våra egna produkter säljer vi under de två varumärkena Monkids™ (för barn) och Acrilex™ (för vuxna). Eftersom utveckling och produktion till stora delar sker i Sverige har vi kontroll på hela processen – från minsta råvara till färdig produkt. Du kan alltid lita på en Monkids- eller Acrilex-produkt!


Följ gärna Acrilex på Facebook eller Instagram för mer information.