PROCHROME™ | 90 tabletter

ACRILEX

Acrilex Prochrome 60 kapslar

PROCHROME™ för ett jämnt blodsocker. Krom bidrar till normal blodsockernivå och normal omsättning av makronäringsämnen (protein, kolhydrater, fett).  En jämn blodsockernivå kan hålla sötsuget under kontroll.

PROCHROME™ är en klassiker som hela tiden får nya användare. Prisvärd produkt med krom för  jämn blodsockernivå.

En tablett innehåller 200 mikrogram krom vilket är 500% av RDI (rekommenderat dagligt intag) samt 200 mg havrefiber.


Ingredienser:

Havrefiber, mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat, hydroxypropylmetylcellulosa, veg. magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid, krompikolinat, veg. glycerin.

Rekommenderas ej under graviditet.

 


Svensk egenvård sedan 1998

Acrilex Egenvård har hjälpt svenska familjer med effektiv egenvård för barn och vuxna i två decennier. Vi utvecklar och marknadsför kosttillskott i Sverige och säljer nya innovativa produkter som är bra för både kropp och själ. Acrilex Egenvård är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping.

Våra egna produkter säljer vi under de två varumärkena Monkids™ (för barn) och Acrilex™ (för vuxna). Eftersom utveckling och produktion till stora delar sker i Sverige har vi kontroll på hela processen – från minsta råvara till färdig produkt. Du kan alltid lita på en Monkids- eller Acrilex-produkt!


Följ gärna Acrilex på Facebook eller Instagram för mer information.