INGEFÄRA för resan | 25 st

ACRILEX

Ingefära är inte bara en krydda, den har också många goda hälsoegenskaper. Vår välsmakande Ingefäratablett är för att bibehålla sitt välmående under resa.

Rekommenderad dos: 5 tabletter 30 minuter innan resa,  fyll på efter några timmar om du ska åka länge. Max 20 tabletter per dag.

25 tabletter per burk


Ingredienser:

Sötningsmedel (maltitolsirap, steviolglykosider), gummi arabicum, vatten, ingefäraextrakt, svart vinbärsarom, citronsyra, ytbehandlingsmedel (kokos/rapsolja och karnaubavax).

Ingefärapastillerna är nu helt vegetariska.

 


Svensk egenvård sedan 1998

Acrilex Egenvård har hjälpt svenska familjer med effektiv egenvård för barn och vuxna i två decennier. Vi utvecklar och marknadsför kosttillskott i Sverige och säljer nya innovativa produkter som är bra för både kropp och själ. Acrilex Egenvård är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping.

Våra egna produkter säljer vi under de två varumärkena Monkids™ (för barn) och Acrilex™ (för vuxna). Eftersom utveckling och produktion till stora delar sker i Sverige har vi kontroll på hela processen – från minsta råvara till färdig produkt. Du kan alltid lita på en Monkids- eller Acrilex-produkt!


Följ gärna Acrilex på Facebook eller Instagram för mer information.