HIRUDERM FORTE| 100 ml

ACRILEX™

Hiruderm vid blånader och bristningar. För vackrare och skönare ben.

Hiruderm Forte kräm innehåller blodigelextrakt som vid regelbunden användning motverkar blånader och andra kosmetiskt störande missfärgningar samt örten Siegesbeckia orientalis, en ringblommesort som svalkar och stärker.

Nya parfymfria Hiruderm Forte är förstärkt med Q10, som skyddar huden och gör att den ser smidigare och fastare ut, samt betakaroten som ger jämnare hudton och minskar ytliga missfärgningar på anklar och ben.

Hiruderm är en fuktighetsbevarande kräm för benen. Hiruderm har en lugnande effekt på huden och ger en fin lyster.

Rekommenderad användning: Applicera krämen två gånger dagligen på det utsatta området.

Innehåll: 
Aqua
Glycerine
Cetearyl Alcohol
Isopropyl Miristate
Hirudinea extrakt
Carbomer
Sodium lauryl sulfate
Lecithin
SodiumHydroxide
Siegesbeckia Orientalis
Methylparaben
Propylparaben
Coenzym Q10
Beta carotene

Passar alla hudtyper.
Oparfymerad.

 


Svensk egenvård sedan 1998

Acrilex Egenvård har hjälpt svenska familjer med effektiv egenvård för barn och vuxna i två decennier. Vi utvecklar och marknadsför kosttillskott i Sverige och säljer nya innovativa produkter som är bra för både kropp och själ. Acrilex Egenvård är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping.

Våra egna produkter säljer vi under de två varumärkena Monkids™ (för barn) och Acrilex™ (för vuxna). Eftersom utveckling och produktion till stora delar sker i Sverige har vi kontroll på hela processen – från minsta råvara till färdig produkt. Du kan alltid lita på en Monkids- eller Acrilex-produkt!


Följ gärna Acrilex på Facebook eller Instagram för mer information.