COOLDOWN | 15 kapslar

ACRILEX

CoolDown, för fokus!

Vi håller nu på att byta design på våra förpackningar men det är inga ändringar i det aktiva innehållet. Bara snyggare etikett!

CoolDown innehåller extrakt av grönt te som kan bidra till normal kognitiv funktion. Kognitiv funktion omfattar bla förmågan att fokusera.

Det gröna teextraktet innehåller en hög halt av L-teanin, ca 40%, vilket ger ca 200 mg L-teanin per kapsel. Det är samma dos som brukar användas i kliniska studier. L-teanin är en växtaminosyra som tas upp i kroppen inom en timma.

CoolDown med L-teanin har sålts i Sverige sedan 2002.

100% vegetariskt kosttillskott.

Rekommenderad dosering: En kapsel sväljes ned med ett glas vatten vid behov.   CoolDown kan även ätas kontinuerligt, 1 kapsel morgon och kväll. Vill man inte äta kapseln kan man tömma den och äta enbart pulvret.

CoolDown finns även med B-vitamin, 30 kapslar.


Ingredienser:

Grönt te extrakt 500 mg varav teanin 200 mg, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), majsstärkelse, maltodextrin, magnesiumsalt av fettsyror veg.

Rekommenderas ej vid graviditet.

 


Svensk egenvård sedan 1998

Acrilex Egenvård har hjälpt svenska familjer med effektiv egenvård för barn och vuxna i två decennier. Vi utvecklar och marknadsför kosttillskott i Sverige och säljer nya innovativa produkter som är bra för både kropp och själ. Acrilex Egenvård är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping.

Våra egna produkter säljer vi under de två varumärkena Monkids™ (för barn) och Acrilex™ (för vuxna). Eftersom utveckling och produktion till stora delar sker i Sverige har vi kontroll på hela processen – från minsta råvara till färdig produkt. Du kan alltid lita på en Monkids- eller Acrilex-produkt!

 


Följ gärna Acrilex på Facebook eller Instagram för mer information.