PROVENA PLUS | 100 ml

ACRILEX™

PROVENA PLUS – minskar obehagskänslor på trötta ben

Provena Plus, som kom 1998 och är patenterad, har alunmineralkomplexet som bas men är förstärkt med fläder och extrakt från vindruvsblad vilket verkar lätt sammandragande, lugnande och stärkande. Provena Plus minskar spänningar, trötthetskänsla och tyngdkänsla i benen om man går och står mycket.

Krämerna ger svalka, minskar obehagskänslor och har en lugnande effekt på trötta ben samt bevarar fukt. Regelbunden användning kan förbättra hudens utseende.

Rekommenderad användning: 2 gånger dagligen på ben och fötter. Får inte användas nära ögon och slemhinnor. Passar alla hudtyper. Endast för utvärtes bruk.

Innehåll: 

Aqua
Olus Oil
Cera Alba
Cetearyl Alcohol
Isopropyl
Myristate
Potassium Alum
Vitis Vinifera
(Grape) Leaf Extract
Cetrimonium Bromid
Caprrylic
Phenetyl Alcohol
Caprylyl Glycol
Sambucus Nigra Extractum

 


Svensk egenvård sedan 1998

Acrilex Egenvård har hjälpt svenska familjer med effektiv egenvård för barn och vuxna i två decennier. Vi utvecklar och marknadsför kosttillskott i Sverige och säljer nya innovativa produkter som är bra för både kropp och själ. Acrilex Egenvård är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping.

Våra egna produkter säljer vi under de två varumärkena Monkids™ (för barn) och Acrilex™ (för vuxna). Eftersom utveckling och produktion till stora delar sker i Sverige har vi kontroll på hela processen – från minsta råvara till färdig produkt. Du kan alltid lita på en Monkids- eller Acrilex-produkt!


Följ gärna Acrilex på Facebook eller Instagram för mer information.