FREESTREAM | 30 kapslar

ACRILEX™

FREESTREAM har nu utgått ur vårt sortiment

Ett sunt blodflöde utan stopp!

Freestream innehåller ett tomatextrakt, Fruitflow, som gynnar en sund blodcirkulation och bibehåller en normal blodplättsfunktion.
Blodplättar är de som gör att blodet klumpar ihop sig vid en skada och gör så att man slutar blöda och såren repareras. Men ibland fastnar blodplättar där de inte ska och det blir då ett stopp i blodkärlen. Har man avlagringar i blodkärlen (kolesteroldepåer) så de redan från början är trånga finns en risk för ihopklumpning av blodplättar. Fruitflow har kliniskt visat att det gör så att blodplättarna bibehålls släta och att de därmed inte fastnar i blodkärlen, även om det är trångt. Därmed fortsätter man ha ett sunt blodflöde och en god blodcirkulation. Verkan är reversibel vid skada, det innebär att man inte blöder mer än normalt.

Vid långvarigt sittande, tex under en längre flygresa kan Freestream ersätta en stödstrumpa. Freestream ger effekt inom 1,5 timma och effekten håller i upp till 18 timmar, äter man den kontinuerligt fyller man upp sina depåer och får effekt hela dygnet.

Freestream med fruitflow är mycket väldokumenterad. Inte mindre än åtta kliniska studier har gjorts. Alla studier har visat att produkten hjälper blodplättarna att upprätthålla en god funktion.


Innehåll:
 Mikrokristallin cellulosa, Tomatextrakt Fruitflow, Gelatin, Talk, Kiseldioxid, Magnesiumstearat, Titaniumdioxid.

Dosering: 1 kapsel dagligen med vatten.

1 kapsel innehåller 150 mg Fruitflow, samma dos som använts i de kliniska studierna.

Freestream finns att köpa på Hälsokraft och Life