With Love from Sweden

 

Acrilex är ett egenvårdsföretag som utvecklar och marknadsför växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler. Sedan 1998 har vi varit en del och utvecklat svensk hälsovård. Idag utvecklar vi nya hälsoprodukter genom egen kompetens och tillverkar dem i nära samarbete med producenter. Våra produkter säljs till apotek, hälsobutiker och naturterapeuter runt om i Sverige och i Europa. Vi levererar vanligtvis beställningar inom 48 timmar via vår lager- och logistikleverantör i Nässjö. Huvudkontoret ligger i Norrköping.

 

Vårt ansvar gentemot människa, miljö och nästa generation

 

Vi vill erbjuda produkter som tillför något nytt och som du inte kan hitta hos någon annan. Alla våra produkter ska vara unika och tillföra marknaden något nytt. Det kan vara nya kombinationer, nya beredningsformer, nya aktiva ingredienser, vegan eller nya smaker. Produkter som är bra för kropp, miljö och omgivning. Verksamma substanser som inte lämnar onyttiga avtryck och är hållbara på alla möjliga sätt.

Som ett mindre företag har vi korta kommunikationsvägar och kan ta snabba beslut. Vi håller alltid ögonen öppna för unika produkter och försöker vara lyhörda och flexibla för vad våra marknader efterfrågar. Acrilex betackar sig från kopior av befintliga produkter.

 

Väldokumenterade produkter med hög kvalitet

 

Vi säljer växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler samt viss hudvård. Vi har egna varumärken som tillverkas speciellt för oss. Kvalitet är viktigt och vi kontrollerar alla tillverkningsenheter noga och ser till att de följer gällande kvalitetsstandard. Alla våra produkter innehåller råvaror som är väl dokumenterade och vi erbjuder bara substanser som har dokumenterat bra effekt.

 

När vi på Acrilex tar fram egna produkter tittar vi på:

  • Att den aktiva ingrediensen har bevisad effekt. Det kan vara kliniska studier, godkända hälsopåståenden eller väletablerade substanser såsom vitaminer och fiskolja.
  • När det gäller Acrilex sortiment så försöker vi ha så lite tillsatser som möjligt och där det är möjligt har vi bara vegetabiliska ingredienser. Vi strävar efter att ta bort alla onödiga tillsatser som exempelvis färgämnen. Vi undviker också allergener så långt som möjligt då vi vill att alla ska kunna äta våra produkter.
  • När det gäller Monkids vitaminer och fiskolja så vill vi ha bra produkter som är goda och enkla att äta – man ska inte behöva tjata på barnen. Vi vill inte ha några artificiella sötningsmedel eller konstgjorda färgämnen. Tillsatserna ska vara fria från allergener.
  • Monkids hudvård är 99% naturliga. (Endast doften är syntetisk och det är för att hålla den allergifri). Monkids hudvård ska vara helt naturlig, vegetabilisk, allergenfri, ekologisk, mild och passande för barnets känsliga hy.

Alla våra produkter är kosttillskott, lämpliga för egenvård.