Om Acrilex Egenvård

With Love from Sweden

Acrilex är ett egenvårdsföretag som utvecklar och marknadsför växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler. Sedan 1998 har vi varit en del i och utvecklat svensk hälsovård. Idag utvecklar vi nya hälsoprodukter genom egen kompetens och tillverkar dem i nära samarbete med producenter. Våra produkter säljs till apotek och hälsokostbutiker runt om i Sverige och på export. Huvudkontoret ligger i Norrköping.

 

Vårt ansvar gentemot människa och miljö

Vi vill erbjuda produkter som tillför något nytt och som du inte kan hitta hos någon annan. Alla våra produkter ska vara unika och tillföra marknaden något nytt. Det kan vara nya kombinationer, nya beredningsformer, nya aktiva ingredienser, vegan eller nya smaker. Produkter som är bra för kropp, miljö och omgivning. Verksamma substanser som inte lämnar onyttiga avtryck och är hållbara på alla möjliga sätt.

Som ett mindre företag har vi korta kommunikationsvägar och kan ta snabba beslut. Vi håller alltid ögonen öppna för unika produkter och försöker vara lyhörda och flexibla för vad våra marknader efterfrågar. Acrilex arbetar inte med kopior av befintliga produkter.

 

Väldokumenterade produkter med hög kvalitet

Vi säljer växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler samt viss hudvård. Vi har egna varumärken som tillverkas speciellt för oss. Kvalitet är viktigt och vi kontrollerar alla tillverkningsenheter noga och ser till att de följer gällande kvalitetsstandard. Alla våra produkter innehåller råvaror som är väl dokumenterade och vi erbjuder bara substanser som har dokumenterat bra effekt.

I Acrilex sortiment så strävar vi efter att ha så lite tillsatser som möjligt. Där det är möjligt har vi bara vegetabiliska ingredienser. Vi undviker också allergener så långt som möjligt då vi vill att alla ska kunna äta våra produkter.

Monkids vitaminer och fiskolja ska vara nyttiga, goda och enkla att äta – Du ska inte behöva tjata på ditt barn. Vi vill inte ha några artificiella sötningsmedel eller konstgjorda färgämnen. Tillsatserna ska vara fria från allergener.

Monkids hudvård är 99% naturliga. Det är endast doften är syntetisk och det är för att hålla den allergifri. Monkids hudvård ska vara helt naturlig, vegetabilisk, allergenfri, ekologisk, mild och passande för barnets känsliga hy.

 

 

 Acrilex Egenvård AB
    601 86 Norrköping
 0380-409 70 
 info@acrilex.se 

Undermeny
VI PÅ ACRILEX 
PRESSRUM
Följ Monkids på Instagram
  • Nicki Chicki  Ticki nskar en apbra lucia monikdsswe monkids
  • Nu kan du kpa Monkids med 15 rabatt p wwwapoteasemonkids
  • 3e advent nu r det bara en vecka kvar till
  • 4e advent  JULAFTON Monkids nskar alla en riktigt fin
  • Nyrsafton och 2017 r snart slut och vilket fantastiskt r
  • Tillbaka till vardagen Monkids MULTIVITAMiN innhehller 10 vitaminer Vlsmakande mjuka
  • Starka ben med Monkids Dvitamin med Kalcium elinapelina monkidsswe monkids
  • Ruggig torsdagsmorgon ett tnt ljus och en Monkidsfisk gr rutinerna
© 2017 Acrilex Egenvård. | ♥︎ kudosbranding.se