Om Acrilex Egenvård

With Love from Sweden

Acrilex är ett egenvårdsföretag som utvecklar och marknadsför växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler. Sedan 1998 har vi varit en del i och utvecklat svensk hälsovård. Idag utvecklar vi nya hälsoprodukter genom egen kompetens och tillverkar dem i nära samarbete med producenter. Våra produkter säljs till apotek och hälsokostbutiker runt om i Sverige och på export. Huvudkontoret ligger i Norrköping.

 

Vårt ansvar gentemot människa och miljö

Vi vill erbjuda produkter som tillför något nytt och som du inte kan hitta hos någon annan. Alla våra produkter ska vara unika och tillföra marknaden något nytt. Det kan vara nya kombinationer, nya beredningsformer, nya aktiva ingredienser, vegan eller nya smaker. Produkter som är bra för kropp, miljö och omgivning. Verksamma substanser som inte lämnar onyttiga avtryck och är hållbara på alla möjliga sätt.

Som ett mindre företag har vi korta kommunikationsvägar och kan ta snabba beslut. Vi håller alltid ögonen öppna för unika produkter och försöker vara lyhörda och flexibla för vad våra marknader efterfrågar. Acrilex arbetar inte med kopior av befintliga produkter.

 

Väldokumenterade produkter med hög kvalitet

Vi säljer växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler samt viss hudvård. Vi har egna varumärken som tillverkas speciellt för oss. Kvalitet är viktigt och vi kontrollerar alla tillverkningsenheter noga och ser till att de följer gällande kvalitetsstandard. Alla våra produkter innehåller råvaror som är väl dokumenterade och vi erbjuder bara substanser som har dokumenterat bra effekt.

I Acrilex sortiment så strävar vi efter att ha så lite tillsatser som möjligt. Där det är möjligt har vi bara vegetabiliska ingredienser. Vi undviker också allergener så långt som möjligt då vi vill att alla ska kunna äta våra produkter.

Monkids vitaminer och fiskolja ska vara nyttiga, goda och enkla att äta – Du ska inte behöva tjata på ditt barn. Vi vill inte ha några artificiella sötningsmedel eller konstgjorda färgämnen. Tillsatserna ska vara fria från allergener.

Monkids hudvård är 99% naturliga. Det är endast doften är syntetisk och det är för att hålla den allergifri. Monkids hudvård ska vara helt naturlig, vegetabilisk, allergenfri, ekologisk, mild och passande för barnets känsliga hy.

 

 

 Acrilex Egenvård AB
    601 86 Norrköping
 0380-409 70 
 info@acrilex.se 

Undermeny
VI PÅ ACRILEX 
PRESSRUM
Följ Monkids på Instagram
 • OG TE Nu har vi ftt hem fiskoljan ocks njd
 • Monkids badskum schampo Naturligt ekologiskt svensktillverkad monkidsswe monkids
 • Nstan hela Sverige har ett vitt fint tcke perfekt fr
 • Massor med Monkidskrlek till alla idag monkidsswe monkids acrilexegenvard
 • Viktigt med vitaminer Hr hemma lskar pojkarna sina monkidsse vitaminer
 • Monkids besker Polen och mssan Kids Time monkidsswe monkids acrilexegenvard
 • I samarbete med monkidsse har vi ftt hem Multivitamin
 • I helgen r Monkids i Karlstad p BARNmssan! Kom till
© 2017 Acrilex Egenvård. | ♥︎ kudosbranding.se